Om oss

Välkommen till HexazeroWheels

Välkommen till HexazeroWheels. Vi brinner för miljövänliga transporter och vill erbjuda ett bekvämt, prisvärt och roligt sätt för människor att ta sig runt i staden.

Våra elskotrar är designade med praktiska och stilfulla i åtanke. Oavsett om du pendlar till jobbet, springer ärenden eller bara njuter av en lugn tur, är våra elektriska skotrar byggda för att möta dina behov.

Vi tror att elfordon kan bidra till att minska städernas koldioxidavtryck och bidra till en renare miljö. Det är därför våra elskotrar drivs av uppladdningsbara batterier och har noll utsläpp.

Vårt företag grundades som ett svar på den ständigt växande efterfrågan på ett roligare och mer hållbart transportsätt. Våra elektriska skotrar erbjuder ett alternativt sätt att slå stadstrafiken samtidigt som den håller den prisvärd och elegant. Vårt team är kundfokuserat och effektivt, så oavsett om du köper din första elskoter eller vill uppgradera till en bättre modell, är vårt team här för att guida dig genom varje steg på vägen.

Tack för att du valde oss och påbörja din elektrifierande resa idag